Pestszentlőrinc
    Pestszentlőrinc
Pestszentlőrinc   - Ipar
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
csomagolás ipartelepek újrahasznosítás, feldolgozás
édesipar műanyagipar üvegipar
élelmiszeripar műszer, alkatrészgyártás üzemek, gyárak
fémmegmunkálás papírgyártás, nyomdaipar vegyipar
gépgyártás ruhaipar, textilipar villamosság
gumiipar szerszám, alkatrész
 
  ipartelepek
 
 Schuck Armaturen Kft.
Város: 1185. Budapest
Utca: Üllõi út 608. 8187
Telefon: 06 1 292-1870, 06 1 290-7481
Fax: 06 1 292-1870, 06 1 290-7481
Mobil:
Weblap: http://www.schuck.hu
E-mail: schuck@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - ipartelepek
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Szolgáltatás - kutatás, fejlesztés
Bemutatkozás:

Korrózióvédelmi és Ipari Kereskedelmi Kft.

"Önállóan alkotni és saját gondolatot megvalósítani."

A németországi Schuck GmbH 1972-ben a magyar származású Franz Schuck Úr által alapított vállalkozásként kezdte meg mûködését.
A cég fejlõdését segítette az állandó megújulás, a vevõk igényeihez való alkalmazkodás, a termékek és a technológia állandó fejlesztése, az állandó minõség garantálása.
Az elmúlt 25 évben, mind a mai napig családi vezetésû vállalat know-how-kal és folyamatos újításokkal vezetõ szerepet szerzett Európában a gázarmatúrák, gömbcsapok és házi bekötések területén.
"Önállóan alkotni, és saját gondolatot megvalósítani"- ezt a célt fogalmazta meg a Schuck cég 1992-ben, amikor a budapesti katódos korrózióvédelmi Kft-t létrehozta. A budapesti Schuck cég a hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezõ munkatársakkal nyolc év alatt úgy a hazai, mint a külföldi piacon nagy sikereket ért el.
A cég 100%-ban német tulajdon.
A mai cég tevékenysége kettõs, termékforgalmazás és katódos korrózióvédelmi szolgáltatás.
A Schuck Armaturen Kft tevékenységi köre magában foglalja az ajánlatkérés mûszaki tisztázását, az ajánlatok elkészítését, a szükséges engedélyek beszerzését, az import teljes körû lebonyolítását. A dolgozói létszám 8 fõ, mely kiegészül 3-4 fõ vállalkozóval.A korrózióvédelmi tevékenységet kitûnõ szakemberekbõl álló csoport végzi, akik között több éves szakmai tapasztalattal rendelkezõ mérnökök foglalnak helyet.

Minőségpolitikánk:

A SCHUCK ARMATUREN Kft vezetése kinyilvánítja a minõség iránti hosszú távú elkötelezettségét. Alapvetõ célja, hogy a korrózióvédelmi valamint kereskedelmi tevékenysége területén elérje megrendelõi, vevõi legnagyobb megelégedettségét pontos, gyors munkájának és megbízhatóságának eredményeként.
A módszeres, folyamatos szakmai minõségfejlesztést, a megbízóink megelégedettségének növelését, a hibák megelõzését, szolgáltatásunk javítását, valamint minõségirányítási rendszerünk eredményeinek folyamatos fejlesztését napi feladatunknak tekintjük a vezetés és végrehajtás minden területén.
Arra törekszünk, hogy vevõink és megrendelõink megbízható partnernek tekintsék társaságunkat, melyet korrekt kapcsolatra alapozva, a megrendelõi és megbízói igényeknek kiváló minõségû termékekkel és kereskedelmi szolgáltatás, valamint korrózióvédelmi szolgáltatás nyújtásával kívánunk megvalósítani. Ennek megfelelõen a SCHUCK ARMATUREN Kft-nél bevezettük és harmadik fél által tanúsíttatjuk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti Minõségirányítási Rendszert.

Minden munkatársunk alapvetõ feladata és kötelessége a megrendelõink és vevõink által megfogalmazott és elvárt követelmények maximális teljesítése, amihez a SCHUCK ARMATUREN Kft vezetése minden körülmények között biztosítja a szükséges erõforrásokat.

Kiegészítõ honlapok:

http://www.schuck-armaturen.de
http://www.spieth-kks.de

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.