Pestszentlőrinc
    Pestszentlőrinc
Pestszentlőrinc   - Sz������ps������g������pol������s
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
fodrászat kozmetika szauna, szolárium
kéz és lábápolás
 
  k��z ��s l��b��pol��s
 
 Pedikom Kft.
Város: 1183. Budapest
Utca: Nefelejcs u. 22. 8012
Telefon: 06 1 297-6061
Fax: 06 1 297-6062
Mobil:
Weblap: www.pedikom.hu
E-mail: mail@pedikom.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Egészség - életmód, egészség
        *  Egészség - magánrendelők, kórházak
        *  Egészség - tanácsadás
        *  Szépségápolás - kéz és lábápolás
Bemutatkozás:

A Pedikom Kft. bemutatása

Cégünk, a Pedikom Kft világviszonylatban is az elsők közt kezdett el foglalkozni a láb korszerű vizsgálatával, és a hagyományos ortopéd eljárásoktól eltérő, újszerű kezelésével.

Felfogásunk szerint a láb komplex, biomechanikai konstrukció. Stabilitását a csontok, inak, izmok által alkotott boltozatos vázszerkezet, mozgását bonyolult erőhatások biztosítják. A láb működésének biomehanikai szemlélete újszerű kezelési elvekhez vezetett.

Cégünk szabadalommal védett eljárásában a talp nyomását optikai módszerrel vizsgáljuk. Ha valaki mezítelen lábbal egy üveglapra áll, akkor az üveglap másik oldalán a nyomásviszonyokat hűen tükröző rajzolat keletkezik.
Ez a rajzolat, mint nyomásponti térkép az alapja a nyomásponti talpvizsgálatnak. A kóros nyomásponti elrendezés lábproblémát jelent, minden lábbetegséghez jellegzetes talpi kép tartozik.

A Pedikom talpbetét kezelés célja ennek a hibás nyomásponti elrendezésnek a korrekciója, a megbomlott statikai egyensúly helyreállítása. A talpkép felvétele után képzett szakemberek tervezik meg az adott lábnak megfelelő betét térképét.
Ennek alapján készül az egyedi talpbetét. A betét puha, természetes anyagokból készül, nem allergizál, kényelmes. A láb korrekcióját fájdalom nélkül biztosítja, ezért szinte mindenki panasz és mellékhatás nélkül viselni tudja. Cégünk nemcsak országos hálózatot épített ki, hanem számos külföldi képviselettel is rendelkezik.

Fennállásunk alatt több százezer talpvizsgálatot végeztünk, és ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a lábról még többet tudjunk meg. Tudásunkat eljárásunk és termékünk folyamatos továbbfejlesztéséhez használjuk fel úgy, hogy a hagyományos kézműves értékeket is megőrizzük. Fejlett informatikai bázisunk biztosítja a korszerű adattárolást és kezelést, képzett munkatársaink pedig az egyenletes, magas minőséget.

Cégünk és a Pedikom rendszert alkalmazó partnereink és az általunk kezelt páciensek egy nagy családot képeznek, Hajdúszoboszlótól Újzélandig.
Mindannyian egy cél érdekében, a lábbetegek jobb ellátása érdekében dolgozunk. Minden partner és minden beteg egyaránt fontos a számunkra, arra törekszünk, hogy mindenki érezze azt, hogy a tömegtermékek világában nálunk egyedi elbánásban részesül.

Cégünk tagja a Egészség Plusz hálózatának.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.